Prijava

Dobrodošli. Vnesite svoje podatke za prijavo.

Registracija novega uporabnika

Vnesite vaše podatke v spodnji obrazec.
Vsaj 5 znakov.

Pozabljeno geslo

Ste pozabili geslo? Nič hudega, poslali vam bomo novega.

3D replike zlatega orla Petra Prevca so delo podjetja INTRI d.o.o.

V podjetju INTRI d.o.o. smo ponosni in veseli, da lahko z vami delimo to čudovito novico!

Pred dvema dnevoma, 16. februarja, je bila v Ljubljani novinarska konferenca skakalcev po uspehu v Vikersundu. Konferenca pa se je tokrat začela malce drugače, in sicer s presenečenjem Petra Prevca, ki je za svojo ekipo pripravil drobna, a dragocena darila.

Peter namreč pravi, da ni bil le on tisti, ki je dobil novoletno turnejo, pač pa je za zmago zaslužnih še mnogo ljudi, ki sicer v javnosti niso tako poznani. In zato je vsem pripravil lepo presenečenje – pomanjšane 3D printe zlatega orla in replike medalje, ki ju je prejel na novoletni turneji v smučarskih skokih.

Peter je zlatega orla in medaljo podaril prav vsakemu, ki je zaslužen za njegove uspehe. Povedal je, da je najprej mislil podeliti le enega ali dva, potem pa je dobil idejo, da bi se zahvalil kar vsem. Zlatega orla so med drugim prejeli trener Goran Janus, serviserji, opremljevalci in ostali strokovnjaki iz ekipe, tiskovni predstavnik SZS-ja Tomi Trbovec ter seveda vsi Petrovi so-skakalci.

V ekipi INTRI d.o.o. smo izjemno veseli, da smo bili lahko del te velike Petrove zgodbe – pomanjšane 3D replike zlatega orla in medalje smo mu namreč pomagali izdelati v našem podjetju.

Če želite s 3D natisnjenimi modeli tudi vi razveseliti svoje sodelavce, poslovne partnerje ali družino, ali pa če se želite komu zahvaliti na poseben in izviren način, vas vabimo, da nas kontaktirate. Več o našem delu si poglejte na naši spletni strani, vabimo pa vas, da nam sledite tudi na našem Facebook profilu.

Vsem orlom želimo srečno in varno letenje še naprej!

Andrej Žužek
direktorNazaj na seznam novic.

Smo pooblaščeni zastopniki

Image Alternative text
Izdelava prototipov, modelov in maket
Podrobnosti
Image Alternative text
3D tisk
Podrobnosti
Image Alternative text
3D skeniranje
Podrobnosti
Image Alternative text
REE - povratno inženirstvo
Podrobnosti