Prijava

Dobrodošli. Vnesite svoje podatke za prijavo.

Registracija novega uporabnika

Vnesite vaše podatke v spodnji obrazec.
Vsaj 5 znakov.

Pozabljeno geslo

Ste pozabili geslo? Nič hudega, poslali vam bomo novega.

Aktualno

Rhino6

Izšla je nova verzija programa Rhinoceros verzije 6. Predstavlja mnogo novosti, med drugimi tudi Grasshopper, vizualno predstavljanje, zaslon, funkcija "make 2D" ter druge dodelave.

Praznujte z nami!

Danes Intri d.o.o. praznuje svoj 5 rojstni dan! Zahvaljujemo se vam za vso podporo in izkazano zvestobo in vas ob tem vabimo da preverite rojstnodnevno ponudbo:

Proteinska piramida

Model piramide narejene s pomočjo proteinskega origamija, 3D tisk beljakovine z naravnim premerom 11nm, narejeno v sodelovanju z kemijskim inštitutom.

MOS 2017

Od 12. do 17.septembra, je v Celju potekal 50. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti. Sejem velja za enega izmed največjih v Sloveniji in regiji...

INTRI 3D konferenca 2016

Vabimo vas na INTRI 3D konferenco 2016 na Gospodarski zbornici v Ljubljani, v dvorani C, v sredo 14.12.2016 od 12-16h.

3D replike zlatega orla Petra Prevca so delo podjetja INTRI d.o.o.

V podjetju INTRI d.o.o. smo ponosni in veseli, da lahko z vami delimo to čudovito novico!
Pred dvema dnevoma, 16. februarja, je bila v Ljubljani novinarska konferenca skakalcev po uspehu v Vikersundu. Konferenca pa se je tokrat začela malce drugače, in sicer s presenečenjem Petra Prevca, ki je za svojo ekipo pripravil drobna, a dragocena darila.

Dan odprtih vrat v INTRI d.o.o.

V podjetju INTRI D.O.O. Vas vabimo na dan odprtih vrat, kjer bomo predstavili prvi 3D tiskalnik CubePro® v Sloveniji. Dan odprtih vrat bo v sredo 22. 10. 2014 od 10.00 do 18.00 na lokaciji našega studia in modelarske delavnice na Kurilniški 10A v Ljubljani za Bežigradom. V živo bomo pripravili predstavitev novega CubePro 3D tiskalnika, SENSE 3D skenerja ter ostale naše ponudbe 3D tehnologij, izdelave prototipov in 3D oblikovanja!

100 let v dobro dediščine – razstava ob zaključku jubilejnega leta

Podjetje INTRI je sodelovalo pri pripravi razstave, ki je obeležila stoletnico delovanja organizirane spomeniškovarstvene dejavnosti v Sloveniji. Razstavo je v veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma slovesno odprl predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.
Podjetje INTRI je izdelalo panoje za razstavo, katere avtor je dr. Robert Peskar. Odprtje razstave je bilo 21. februarja 2014 in bo odprta do 31. marca 2014.

1. obletnica ustanovitve podjetja INTRI d.o.o.

V sredo, 29. januarja, je v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani potekal dogodek ob 1. obletnici ustanovitve podjetja INTRI d.o.o. Direktor Andrej Žužek je udeležencem predstavil uspešne projekte preteklega leta ter vizijo podjetja, ki želi postati prepoznaven partner podjetjem, institucijam in zasebnikom pri uresničevanju njihovih idej in reševanju oblikovalskih izzivov, ter kompetenten svetovalec na področju uvajanja novih tehnologij in rešitev. 

Euromold 2013

Ekipa podjetja INTRI d.o.o. se je udeležila svetovnega sejma Euromold v Frankfurtu, kjer smo skupaj s partnerji iskali najboljše rešitve za še dodatno izboljšavo naših storitev.

Mesec oblikovanja 2013

Jeseni smo se aktivno udeležili Meseca oblikovanja 2013. Poleg tega, da smo za predstavitve nekaterih oblikovalcev 3D natisnili in dodelali nekaj izdelkov, smo prisostvovali tudi na določenih dogodkih in okroglih mizah.

MOS 2013

V okviru Odbora za znanost in tehnologijo Obrtne zbornice Slovenije smo se udeležili skupnega nastopa na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti MOS.

Industrijski Forum IRT 2013

Junija je v Portorožu potekal Industrijski forum IRT 2013, kjer smo bili prisotni s svojim razstavnim prostorom. Na razstavnem prostoru so bile predstavljene nekatere tehnologije podjetja INTRI d.o.o., ki jih uporabljamo pri izvajanju svojih storitev.

Svečano odprtje podjetja INTRI d.o.o.

Podjetje INTRI d.o.o. je svečano odprlo vrata poslovanja in predstavilo svoje poslovne prostore. Svečani dogodek se je zgodil 29. 5. 2013 na lokaciji PE Kurilniška 10A, Ljubljana Bežigrad, kjer ima podjetje svoj kreativni studio in modelarsko delavnico.

Seatec 2013

Predstavnik podjetja INTRI d.o.o. je obiskal specializiran navtični sejem Seatec v Carrari v Italiji, ki je potekal v februarju.

Smo pooblaščeni zastopniki

Image Alternative text
Izdelava prototipov, modelov in maket
Podrobnosti
Image Alternative text
3D tisk
Podrobnosti
Image Alternative text
3D skeniranje
Podrobnosti
Image Alternative text
REE - povratno inženirstvo
Podrobnosti