Prijava

Dobrodošli. Vnesite svoje podatke za prijavo.

Registracija novega uporabnika

Vnesite vaše podatke v spodnji obrazec.
Vsaj 5 znakov.

Pozabljeno geslo

Ste pozabili geslo? Nič hudega, poslali vam bomo novega.

1. obletnica ustanovitve podjetja INTRI d.o.o.

Ljubljana, 29. januar 2014

V sredo, 29. januarja, je v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani potekal dogodek ob 1. obletnici ustanovitve podjetja INTRI d.o.o. Direktor Andrej Žužek je udeležencem predstavil uspešne projekte preteklega leta ter vizijo podjetja, ki želi postati prepoznaven partner podjetjem, institucijam in zasebnikom pri uresničevanju njihovih idej in reševanju oblikovalskih izzivov, ter kompetenten svetovalec na področju uvajanja novih tehnologij in rešitev.

Andrej Žužek je predstavil tudi neomejene možnosti, ki nam jih omogoča uporaba 3D tehnologij v povsem vsakdanjem življenju. Le-te ga namreč lahko izboljšajo, dopolnijo ali pa preprosto popestrijo. Ste že pomislili, da bi dali 3D natisniti svoj lasten portret? Ali pa, da bi svoje družinske člane razveselili s podobo v steklu ali s spominkom, ki bi si ga sami zamislili, 3D natisnili in odlili v žlahtni kovini? V poslovni enoti Kreativni studio in modelarska delavnica na Kurilniški v Ljubljani je mogoče vse to in še več. Edina omejitev je vaša domišljija!

Vsak udeleženec dogodka je prejel vzorčni 3D natisnjen model, razveselili pa ste se tudi bona s popustom za 3D tisk. Če se dogodka niste udeležili, ne boste ostali brez bona, saj ga lahko dobite tudi vi. Bon za 18,1 % popust za 3D tisk natisnite in ga prinesite v INTRIJEVO PE Kreativni studio in modelarska delavnica na Kurilniški 10 A v Ljubljani.

Ob ogledu modelov v preddverju smo ob prijetnem klepetu zaključili naše srečanje z optimističnimi načrti, katere projekte bomo skupaj izpeljali in katere ideje bomo uresničili v letu 2014.Nazaj na seznam novic.

Smo pooblaščeni zastopniki

Image Alternative text
Izdelava prototipov, modelov in maket
Podrobnosti
Image Alternative text
3D tisk
Podrobnosti
Image Alternative text
3D skeniranje
Podrobnosti
Image Alternative text
REE - povratno inženirstvo
Podrobnosti